Podložka se skutečnými silikonovými implantáty

sec04_img03_lVytvarované 3D podložky pod myš nejsou žádnou novinkou a pár článků o speciálních kouscích jste si mohli přečíst i na Konatě. Nově přišla společnost Soft Garage s tím, že na svém stánku na Comiketu bude prodávat opravdu jedinečný kousek, který by měl ulevit namoženým zápěstím víc než kdy předtím. Pro svou skoro půlmetrovou podložku si společnost vybrala ilustraci Super Sonico v sukumizu.

Podložka ovšem nezaujme pouze svojí velikostí, ale má i několik dalších vlastností, aby pocit z dotyku byl co nejvěrohodnější. Opatřena je tak dvojitou vrstvou látky, jež by měla zanechat dojem, že budoucí majitel svým zápěstím skutečně spočinul na plavkách. Stejně tak i samotné poprsí je tvořeno opravdovými silikonovými implantáty, které by se při dotyku neměly příliš poddávat, ale zároveň by neměly být ani příliš tvrdé. Firma Soft Garage se na svých stránkách také nezapomněla pochlubit, že celá tato legrace váží 1,6 kg, z čehož 1,2 kg váží samotné poprsí o velkosti G (podle našeho měření sedmičky).

sec04_img07_l

Případní zájemci si pravděpodobně postesknou nad cenou, jelikož si budou muset přichystat 20 000 jenů (asi 4 000 korun). Dobrou zprávou však je, že čas na šetření nebudou mít pouze do Comiketu. Podložka se objeví i v normálním prodeji, kdy na ni od 1. srpna začnou předobjednávky s vydáním v září tohoto roku.