Lupin se vkrádá na stříbrné plátno

lupin_hranyV roce 1971 nastartovali slavní Hajao Mijazaki a Isao Takahata animovaným seriálem fenomén jménem Lupin, jenž je ždímán dodnes. Animovaných příběhů o zlodějské bandě Lupina třetího je opravdu velké množství ať už ve formě seriálů, či filmů. Nyní však tuto slavnou zlodějskou bandu ztvární i živí lidé z masa a kostí v novém japonském filmu s názvem Lupin III.

Příběh tohoto filmu se zaměří na samotné počátky Lupinovy bandy. Ta se ve svém prvním společném zločinu pokusí proniknout do sejfu ve formě obří pevnosti s cílem získat artefakt Kleopatřino karmínové srdce, jehož držitel by podle legendy měl „sjednotit svět“.

Co se hereckého obsazení týče, můžete si ho prohlédnout níže na obrázku. Zleva doprava můžeme vidět Tadanobu Asana jako detektiva Kóičiho Zenigata, Gó Ajana jako Goemona Išikawu, Šuna Oguriho, který si zahraje samotného Lupina, Tecudži Tamajama jako Daisukeho Džigena a Meisu Kuroki, která ztvární roli Fudžiko Mine. Film také představí novou postavu, Lupinova rivala Michaela Lee, kterého si zahraje Jerry Yan. Scénář pak napsal Mataičiró Jamamoto a režie se ujal Rjuhei Kitamura.

lupin_cast

Lupin III se natáčel minulý rok od začátku října do konce prosince v Japonsku, Thajsku, Hong Kongu, Singapuru a na Filipínách. Film bude mít v Japonsku premiéru 30. srpna letošního roku. Níže si můžete pustit ukázku z filmu.

https://www.youtube.com/watch?v=6BOZlKvlpMA&fs=1&feature=oembed&wmode=opaque

zdroj:   ANN