[apríl] Znovuzrušení recenzí fansubů a velké překvapení

EDIT: Apríl je pryč a Konatiny recenze fansubů jsou naopak zpátky. Komentáře pod tímto článkem byly původně uzavřené, aby se předešlo předčasnému prozrazení našeho aprílového vtípku. Nyní jsou však již otevřeny, a vy se tak v nich můžete vyjádřit, jak se vám další 1. duben v našem podání líbil. Pokud víme, tak přinejmenším několik čtenářů se na náš oči vypalující anime stream přeci jenom nachytalo. Čistě pro zajímavost dodám, že návštěvníci Konatina anime streamu zde měli možnost zhlédnout bezmála 140 pečlivě vybraných YouTube videí, která se generovala náhodně s každým novým načtením příslušné stránky.

Dnes a denně se na naše hlavy snáší vlna kritiky, nenávisti a výhrůžek kvůli projektu Konatiných recenzí fansubů. Nelibost české otaku komunity vůči tomuto projektu se navíc negativně odrazila na návštěvnosti Konaty, a tedy i příjmech z reklam, na kterých jsme stále životně závislí. Po dlouhých a náročných poradách se nejužší vedení Konaty rozhodlo recenze fansubů k dnešnímu dni definitivně ukončit. Všem fansuberům, kterých jsme se v rámci tohoto projektu jakkoliv dotkli, či je snad dokonce poškodili, se tímto hluboce omlouváme. Věřte nám však, že naše úmysly byly křišťálově čisté a mysleli jsme to upřímně.

Ve snaze o určité napravení reputace jsme se rovněž rozhodli s předstihem spustit náš tajný projekt, který SiMiK již zmiňoval v nedávném náborovém článku.

Je mi tak ctí, že vám mohu představit Konatin anime stream.

Jak napovídá samotný název, na našem zbrusu novém webu budete moci sledovat svá oblíbená anime. Nemusíte nic platit, nemusíte se nikam registrovat, pouze se pohodlně usaďte a vychutnejte si anime stream ve špičkové 1080p kvalitě. U žádného titulu samozřejmě neschází české titulky (s tolik žádanou anglickou transkripcí) od našich předních překladatelských skupin. Naše nabídka anime není prozatím nijak bohatá, neboť jsme opravdu nepočítali s tím, že bychom Konatin anime stream spustili tak brzy. I tak ale věříme, že mezi tituly Naruto, Bleach, Fairy Tail a Sword Art Online si vybere každý otaku. Na rozšířování nabídky ovšem usilovně pracujeme a v plánu jsou také mobilní aplikace pro iOS, Android i Windows Phone.

Jakékoliv dotazy, připomínky, nápady nebo přání týkající se Konatina anime streamu nám pište jako obvykle na redakční e-mail redakce@konata.cz.