Ohlášeno pokračování Non Non Bijori

Non Non Biyori - Miyauchi RengeNa eventu k anime Non Non Bijori nesoucím název Njanpasu Macuri Nanon ♪, jenž se konal 6. dubna v tokijském sále Jomiuri Hall, tvůrci oznámili, že byla schválena druhá sezóna anime adaptace Non Non Bijori. Na bližší detaily o tom, kdy se pokračování dočkáme, si budeme muset ještě nějakou chvíli počkat. O informaci se můžete přesvědčit i na oficiálních stránkách anime, kde spatříte ilustraci Renge, nejmladší z hlavních postav v Non Non Bijori, která říká, „I’ll be back!“ (Já se vrátím).

První řada anime se dostala na televizní obrazovky v podzimní sezóně minulého roku a animaci mělo na starost studio Silver Link. Manga autora, jenž si říká Atto, vychází v časopisu Monthly Comic Alive od roku 2009 a společnost Media Factory publikovala minulé září šestý svazek mangy.

Příběh se odehrává na venkově, kde autobus jezdí jednou za dvě hodiny a do nejbližšího knihkupectví to na kole trvá dvacet minut. Ve vesnici je škola, kterou navštěvuje pět studentů napříč různými ročníky. Mezi nimi je i základoškolačka Ičidžó Hotaru, která se z pracovních důvodů svého otce přistěhovala s rodiči z Tokia, kde vyrůstala, ale na venkovský život si zvykla nesmírně rychle. Spolu s kamarádkami Mijauči Renge, Košigajou Nacumi a Košigajou Komari se baví a užívají si každý den jejich obyčejného života.