Upoutávky na druhý film Persony 3

persona3-2V pondělí o půlnoci byl na oficiálních stránkách filmové série Persona 3 The Movie zveřejněn další trailer lákající na její druhý díl s podnázvem Midsummer Knight’s Dream, přičemž se při pojmenování autoři očividně inspirovali slavnou Shakespearovou komedií. Tento druhý díl pokračuje v adaptaci hry Šin Megami Tensei: Persona 3, která původně vyšla na herní konzoli Playstation 2 a posléze byla znovuvydána na Playstation Portable a Playstation Network. Film bude promítán v celkem 35 japonských kinech od 7. června 2014.

Na stránkách je také oznámeno, že Blu-ray a DVD prvního filmu s podnázvem Spring of Birth bude v Japonsku k dostání od 14. května.

Pro neznalé: Příběh původní hry, kterou filmy adaptují, se točí kolem středoškolského studenta. Ve filmech je pojmenován jako Júki Makoto a společně s dalšími studenty je členem bojové skupiny S.E.E.S. S každým odbytím půlnoci nastává takzvaná temná hodina, během níž se z lidí stávají rakve, a pár vyvolených (S.E.E.S.), ze kterých se rakve nestávají, během této temné hodiny bojují proti příšerám, jimž říkají Stíny. V tom jim pomáhají magická stvoření nazývané Persony. S příchodem temné hodiny navíc na místě jejich školy vždy vyroste spletitá věž, ve které, jak doufají, odhalí tajemství tohoto skrytého temného času.

https://www.youtube.com/watch?v=Z5uv990-ghw&fs=1&feature=oembed&wmode=opaque

https://www.youtube.com/watch?v=zvMHMwI1XvY&fs=1&feature=oembed&wmode=opaque