Posily do redakce

konatabitchesJe tomu už nějaký ten pátek, co jsme se naposled pokoušeli publikovat náborový článek. Důvodů, proč jsme tak do dnešního dne nečinili, je docela mnoho. Stačí uvést například fakt, že podobných příspěvků na internetu naleznete spousty a většinou spíše svědčí o nechuti či neschopnosti stvořitele projektu pokračovat ve své činnosti. Naše poslední náborové snahy také ne vždy nesly ovoce, případně zájemci po dvou příspěvcích zmizeli. Přece jen se však pokusíme apelovat na pár z vás, kteří by měli chuť a trpělivost pomoci s chodem stránek, jelikož se počty redaktorů za poslední roky docela snížily. Při stávajícím tempu sice nehrozí katastrofický scénář, že by se stránky měly nějak rušit, ale tato skutečnost se může začít projevovat na běžném každodenním chodu stránek.

Těm z vás, kdo nás čtou víceméně pravidelně, nemusím příliš představovat náš novinářský záběr. V podstatě se zajímáme o vše, co jakýmkoliv způsobem souvisí s otaku kulturou. Nebudeme po vás chtít, abyste psali články na konkrétní témata, ale spíš uvítáme, když sami budete mít zájem prezentovat články a skutečnosti, jež vás zaujaly. Nepožadujeme znalosti nějakého určitého jazyka, důležité je, aby informace ve článku odpovídaly informacím ve zdrojích. V případě, že budete mít zájem, dostanete přiděleného redaktora a korektora, kteří se o vás budou starat a pomáhat vám se zavedeným formátem článků. Pro nové redaktory nebude chybět menší interní soutěž o věcnou cenu z Japonska. (Samozřejmě, pokud se poštěstí, možná se s námi podíváte i do Japonska za peníze z reklam.)

Případní zájemci, nechť se ozvou zde do komentářů nebo na náš redakční e-mail:

redakce[zavinac]konata[tecka]cz

V neposlední řadě také musím zmínit, že v současnosti pracujeme na jednom menším tajném projektu, který by měl světlo světa spatřit do pár měsíců od vydání tohoto článku. Nedávno jsme se také přidali na Google+ a do bočního panelu umístili naše feedly.