Pokémonské mega zprávy

megaevolJe tomu teprve týden, co jsme vám přinesli zprávu o novém XY filmu a už je z univera Pokémonů opět o čem psát. A není toho málo.

Začněme hezky popořádku. Byl vydán přehled a popis nadcházejících epizod, které budou odvysílány v nejbližších týdnech v televizi. V XY seriálu se tak například dočkáme oživení pokémonů Amaruse (Amaura) a Amaruruga (Aurorus) z fosílií a podíváme se na zoubek vzácně zbarveným pokémonům, zvláště na zlatého Koikinga (Magikarp).

Ještě zajímavěji se jeví připravované speciální epizody. Fanoušci anime Naruto ostrouhají 27. března, protože Pokémoni si v tento den zaberou celý hodinový blok právě v jeho vysílacím čase. Kromě XY epizody, která se zaměří na Serenu a jejího Fokka (Fennekin), je připravena dodatečná speciální epizoda z předešlé série Best Wishes. Tato epizoda se jmenuje „Iris VS Ibuki! Cesta k dračímu mistrovi“ a zaměří se na Iris, hlavní postavu Best Wishes série, která cestovala po boku Satošiho (Ashe). Uvidíme ji tedy při jejím vlastním dobrodružství, které zažije v regionu Johto.

Bylo také oznámeno jedno překvapení. 3. dubna bude odvysílán další speciál s názvem Mega Evolution I, jenž se zaměří na nový prvek v pokémoním světě, kterým je mega evoluce. Podle římské číslice v názvu je zřejmé, že speciál bude mít více částí. Hlavním hrdinou ale nebude Satoši, nýbrž jistý Alan, který se rozhodl se svým Lizardonem (Charizard) za pomoci mega evoluce porazit všechny ostatní pokémony v mega módu a stát se tak mistrem mega evoluce. Alan však nebude ve speciálu sám. Objeví se například Zumi z elitní čtyřky nebo trenérka Ajaka se svým pokémonem Absolem, které jsme pravděpodobně viděli i v ukázce z XY filmu.

mega-postavy

K XY filmu Hakai no Madžu to Diancie byl navíc již vydán plnohodnotný trailer, který si můžete pustit na konci článku. V závěru videa jsou vidět záběry z Pikaču předfilmu Pikaču, Kore Nan no Kagi? (Pikaču, od čeho je ten klíč?), který se zaměří na pokémona Cleffyho (Klefki).

http://www.youtube.com/watch?v=BN_YzuTez8w&fs=1&feature=oembed&wmode=opaque