Figurka týdne: Čokoládová Sonico

Wing Super SonicoNejspíše se budu opakovat, když řeknu, že se Sonico s oblečením zrovna nekamarádí. Tentokrát se oblékla do modrých bikin a s patřičnou dávkou energie se pustila do vášnivé hry na kytaru. Figurka pochází z dílny společnosti Wing, která vyrobila i myší Sonico, o níž jsme se zmínili v našem lednovém přehledu figurek. To, že manufaktuře není vnadný maskot společnosti Nitroplus cizí, mimo jiné dokazuje i jejich zdařilá Sonico z roku 2012.

Když hrajete na čokoládovou kytaru, není zrovna jednoduché se od ní neumazat. Z toho důvodu je k figurce přiloženo několik samolepek v podobě rozteklé čokolády, kterými lze Sonico dozdobit. Figurka vznikla podle ilustrace Cudžiho Santy k valentýnskému singlu Rock ‚n‘ Roll Valentine, který nezpívá nikdo jiný než právě Sonico. Název singlu je ostatně napsaný i na podstavci ve tvaru čokoládového srdce.

Růžovovlasá kráska míří na trh v měřítku 1/6 (25 cm), objednávat ji můžete na AmiAmi za 10 390 jenů (2 028 Kč). K mání by měla být na konci srpna.