První PV k Harem Tengoku da to Omottara Jandere Džigoku Datta

yhJaponská vývojářská společnost Nippon Ichi Software (NIS), jež se proslavila zejména díky RPG sérii Disgaea, minulý týden ukázala první promo video k připravované galge s originálním názvem Harem Tengoku da to Omottara Jandere Džigoku Datta. To lze přeložit jako „Myslel jsem, že to bude harémový ráj, ale je to jandere peklo“. Video obsahuje vybrané scény ze hry (další ukázky jsou v galerii) a představuje hlavní i vedlejší postavy. O ústřední song se postaralo známé hudební duo Ultra-Prism.

Hráč se vžije do role středoškoláka Kisaragiho Júji. Ten se coby zástupce vedoucího historického kroužku zaplete při tvorbě kostýmu školního maskota s trojicí velice roztomilých dívek; s energickou Arisue Harukou, vedoucí svého kroužku Toutoumi Kannou a aristokraticky laděnou Miyasu Sayuri. Brzy však zjišťuje, že všechny tři dívky berou své city doslova smrtelně vážně. A aby toho nebylo málo, oba Jújovi rodiče jsou již několik let po smrti.

Harem Tengoku da to Omottara Jandere Džigoku vyjde 24. dubna pro PlayStation 3. Krabicovou verzi si můžete pořídit například zde.