Miss Monochrome i jako manga

Miss Monochrome-sanMiss Monochrome se v minulé sezóně představila na televizních obrazovkách ve svém vlastním anime, ale tím rozhodně neřekla světu sbohem. V třicátém devátém čísle časopisu good! Afternoon bylo oznámeno, že Miss Monochrome se po anime adaptaci dočká i své vlastní mangy, a to hned v příštím čísle, které vychází 7. února. Kresbu bude mít na starost Tóno Nana (Hókago no Pianist) a scénář mangy bude tvořit Fudejasu Kazujuki, jenž napsal scénář i pro anime Miss Monochrome. Prozatímní titul zní Miss Monochrome -More Challenge-.

To však není všechno. Na webových stránkách Saizensen bude vycházet další manga s názvem Miss Monochrome-san, jejímž autorem bude rijo (Sakura Cluster). První kapitola bude zveřejněna 29. ledna, v den vydání debutového singlu Miss Monochrome, obsahující opening z anime.

Originální návrh postav z Miss Monochrome pochází od seijú Horie Jui. Miss Monochrome se poprvé objevila jakožto 3D postava na koncertu Horie Jui s názvem Horie Jui wo Meguru Bóken III ~Secret Mission Tour~ v březnu 2012. Fanoušci si tuto postavu oblíbili a brzy začalo vznikat i různé zboží s Miss Monochrome, začlenila se mezi postavy v populární mobilní hře Girlfriend (Kari), na podzim minulého roku bylo odvysíláno krátkostopážní anime Miss Monochrome -The Animation- a nedávno se Miss Monochrome krátce objevila i v anime Golden Time a Wooser no Sono Higurashi Kakusei-hen.

zdroje:   Starchild,  ANN