Ukázka na lednové pokračování Čúnibjó

146637[1]Konec roku se nám blíží mílovými kroky a s ním i příchod další sezóny, v níž se vyskytne i pokračování vcelku úspěšného díla z loňského podzimu, a to anime Čúnibjó demo Koi ga Šitai!. Druhá série tohoto anime ponese podtitul Ren. Na první díl, jehož premiéra v japonských televizích je naplánována na 9. ledna, nás může příjemně naladit trailer, který si můžete pustit dole pod tímto textem.

Kromě traileru se také v posledních dnech na YouTube objevila první kraťoučká Lite epizoda, která nám připomíná hlavní hrdinky (a jednu kočku). Tuto Lite epizodu najdete taktéž na konci článku.

Na závěr připomeňme informaci, že půjde o další adaptaci light novel, ovšem s poodhalením děje si budeme muset počkat na první díl. Na obrázku vidíte novou hrdinku Šičimiju Satone, které hlas propůjčí Nagacuma Džuri. Jinak se na seijú obsazení ani na hlavních pozicích oproti první sérii nic nemění, tudíž režii opět zajišťuje Išihara Tacuja, návrh postav spadá pod Ikedu Kazumi a animuje samozřejmě opět studio Kyoto Animation. V hlavních rolích z první série zůstávají Učida Maaja jako Rikka a Fukujama Džun jako Júta.

http://www.youtube.com/watch?v=iM5G3c4LgcA&fs=1&feature=oembed&wmode=opaque

zdroje:   ANN,  ANN