Loli Šinobu v podání Kotobukije

06Ošino Šinobu z anime Monogatari se stala vítězkou aktuálního přehledu figurek. Vítězství je to více než zasloužené a myslím, že žádný fanoušek blonďaté upírky by ho neměl přehlédnout.

Pokud si doteď někdo chtěl pořídit kvalitně zpracovanou figurku Šinobu, nebyla jiná rozumná možnost než sáhnout po této verzi od Good Smile Company. Problém je ovšem v tom, že tuto figurku není téměř možnost sehnat. Po svém vydání byla velmi rychle vyprodána a dnes ji je možné pořídit pouze z druhé ruky. Není se tedy moc čemu divit, že po ohlášení nové Šinobu vypuklo na AmiAmi hotové šílenství a v tuto chvíli si upírka drží v předobjednávkách první místo. Kvůli nákupní horečce je figurka momentálně chvíli nedostupná. Nezbývá tedy než doufat, že počet možných předobjednávek bude navýšen, jak tomu u podobně žádaných kousků bývá. O kvalitě zpracování není nutno pochybovat, stačí se podívat na fotografie a na výrobce, kterým není nikdo jiný než renomovaná společnost Kotobukija.

Šinobu si vyšla ven pro své milované donuty, a to v doprovodu nikoho jiného než Araragi Kojomiho. Jeho stínu si můžeme všimnout na podstavci figurky. Slamák lze figurce odebrat a díky další obličejové části lze Šinobu změnit i výraz. Z rozesmáté holčičky se tak v mžiku stane upírka s tajuplným pohledem. Figurka je v měřítku 1/8 (19 cm) a cena na AmiAmi činí 6 890 jenů (1 373 Kč). Na trhu se objeví v dubnu příštího roku. Pokud nechcete spoléhat, že se Šinobu na AmiAmi ještě objeví, a jste ochotní si připlatit, můžete si ji předobjednat na J-listu za 105 dolarů (2 113 Kč).