Walkman s Madokou

U úspěšných sérií je obvyklým zvykem, že se na trhu objeví kromě standardního merchandise i něco méně obvyklého, jako třeba Madoka ultrabook, o kterém jsme psali v červenci. Jelikož se nám blíží 26. říjen, což je datum uvedení třetího Madoka filmu do japonských kin, přichází japonská odnož společnosti Sony s tematickým Walkmanem v limitované edici.

Walkman bude k dostání ve dvou různých barevných provedeních (černá a bílá) a na zádech ho ozdobí obrázek Homury nebo Madoky ve své božské verzi. Kromě vnější dekorace bude uvnitř připravena i jedna píseň ze soundtracku a tematické wallpapery. Pro hudbu bude k dispozici 16 GB interní paměti, zařízení bude vybaveno 3,5palcovým dotykovým displejem a Wifi a Bluetooth konektivitou.

Pokud se vám Walkman zalíbil a budete si jej chtít zakoupit, možnost dostanete na konci října. Přehrávač s Madokou vás vyjde na 19 800 jenů (asi 3 500 Kč) a je dobré poznamenat, že o přístroj bude jako tradičně velký zájem. Pro připomenutí, Walkman s Miku se vyprodal za necelých šest hodin.