Noblesní Kirino od Max Factory

O završení anime Oreimo se postaraly tři dodatečné epizody, které byly odvysílány v průběhu srpna. S ukončením anime přichází na trh figurka Kousaky Kirino od Max Factory, která se inspirovala v závěrečné epizodě anime.

Kirino se oblékla do svatebních šatů, přičemž čeká na svého vyvoleného na schodišti s červeným kobercem. V pravé ruce svírá kytici růží a levou rukou si nadzvedává šaty. Podle šťastného výrazu na její tváři můžeme říci, že si svůj velký den skutečně užívá. Kromě charakteristické růžové sponky ve vlasech se Kirino vyšňořila stříbrným náhrdelníkem s perlou, k němuž skvěle ladí i náušnice. Tvůrci figurky odvedli dobrou práci na celkové atmosféře, když se rozhodli pro originální podstavec v podobě schodiště, díky čemuž nemusí Kirino postávat na standardní placce.

Max Factory si dala záležet a pro fanoušky připravila opravdu zdařilé zpracování Kirino, které všichni její fanoušci jistě ocení. Co je však již nejspíš nepotěší, je cena. Noblesní Kirino v měřítku 1/7 (22 cm) přijde na 15 000 jenů a na trh zavítá příští rok v březnu.

zdroje:   Neko Magic,  MFC