Little Busters! Refrain a EX vyjdou na Blu-Ray a DVD společně

Internetový obchod Amazon společně s reklamním poutačem na zdi Rádia Kaikan (viz obrázek) potvrdily, že dříve oznámené anime „Little Busters! EX“, jež by mělo adaptovat přidané scénáře z rozšířené verze původní vizuální novely, vyjde nakonec na Blu-ray a DVD discích společně s jednotlivými epizodami druhé řady.

Podle Amazonu by měla celá EX série nakonec čítat rovných 8 dílů, které společně s Refrainem vyjdou v sedmi trojdiskových krabicích, přičemž poslední krabice by měla obsahovat třináctý díl Refrainu a dva díly EX. Amazon tak i nejspíše nepřímo naznačil konečný počet dílů druhé řady. První krabice je prozatím potvrzena na 29. ledna 2014 a měla by obsahovat první dva díly druhé řady a první díl EX série, jež se zaměří na novou hrdinku Tokido Sayu.

Tu namluví stejně jako v původní novele Sakurai Harumi, kterou mnozí z vás znají spíše jako Yuri z dalšího Keyovského anime Angel Beats!, role ostatních EX hrdinek si pak zopakují jejich představitelky známé ze samotného seriálu. První krabice by potom měla ještě kromě samotných epizod obsahovat také jeden bonusový disk s hrou Nishizono Mio Misshitsu Satsujin Jiken? (v překladu „Případ vraždy v zamčeném pokoji Nishizono Mio?“) od vydavatelství Visual Art’s.

zdroje:   ANN,  SeventhStyle