Vocaloidí Nendoroidi z Happy Kuji ve FamilyMart

Obchodní řetězec FamilyMart nezapomněl na narozeniny Hatsune Miku ani letos a znovu při té příležitosti uspořádal ve svých obchodech zajímavou akci. Vedle pestré nabídky různých vocaloidích dobrot a dalšího tematického zboží pořádá ve vybraných pobočkách vocaloidí Happy Kuji loterii. Hlavní lákadlo v ní představuje trojice exkluzivních Nendoroidů od Good Smile Company.

Konkrétně se jedná o novou nendoroidí Hatsune Miku (cena A), Kagamine Rin (cena B) a jejího bratra Lena (cena C). Všichni tři jsou samozřejmě v uniformách FamilyMartu a každá z figurek má jeden vyměnitelný obličej. Dalším příslušenstvím jednotlivých Nendoroidů jsou části prodejních pultů. Miku má část s košíkem a nákupem v tašce, Rin obsluhuje pokladnu se čtečkou čárových kódů a na Lena zůstala ohřívací vitrínka s Miku nikumanem. Vedle zmíněného má Miku jakožto hlavní cena navíc ještě svoji plážovou výbavu (rovněž v barvách FamilyMart), delfína a k zakousnutí jeden kousek Famichiki. Prakticky totožného Nendoroida plážové Miku v barvách řetězce získá coby bonus vždy ten soutěžící, který si z Happy Kuji vytáhne úplně poslední cenu.

Loterie odstartovala předevčírem a jeden pokus v ní stojí 800 jenů (cca 155 korun), přičemž každý je vítězný. Pokud si soutěžící nevytáhne přímo jednoho z Nendoroidů, získá alespoň některou z dalších cen.

zdroj:   Kahotan's Blog