Upoutávka k Super Seishun Brothers

Na oficiálních stránkách anime adaptace mangy Super Seishun Brothers byla zveřejněna nová upoutávka. Manga vychází v internetovém časopise Comis Polaris teprve od listopadu minulého roku. První svazek by měl vyjít 15. října. Vzhledem k množství předlohy se dá očekávat, že se bude jednat o 13dílnou sérii a dočkáme se jí již za 10 dní.

Centrem příběhu jsou dvě kamarádky a jejich mladší bratři. Blonďatí sourozenci Chika a Chiko milují sami sebe více než kohokoliv jiného. Přesto se ale přátelí s naprosto odlišnými sourozenci Mako a Mao, kteří vždycky všechno řeší po svém.

Režie se ujmul Takata Masahiro, jenž si zde odbyde svůj režisérský debut. Scénář sepisuje Konparu Tomoko, která pracovala mimo jiné na shoujo sériích Kimi ni Todoke nebo na právě vycházejícím Kami-sama no Inai Nichiyoubi. O převedení postav z mangy do anime se postará Morishima Noriko, jež pracovala na Asobi ni Iku yo! nebo na nedávném Date a Live. To celé probíhá ve studiu AIC Plus+, což je studio patřící pod AIC a animovalo například Asu no Yoichi! nebo Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai.

http://www.youtube.com/watch?v=lp9CJ7Igsa4&fs=1&feature=oembed&wmode=opaque

zdroje:   ANN,  Crunchyroll