Spolupráce Girls und Panzer s WoT pokračuje

V předchozím článku jsme informovali o expandování společností Wargaming.net na japonský trh a navázání spolupráce se zdejší značkou Girls und Panzer. Samotná spolupráce se týká úspěšného titulu World of Tanks, pro který se Garupan zdá jako stvořený.

Během Tokyo Game Show se producent Girls und Panzer, Sugiyama Kiyomi, společně se seiyuu Fuchigami Mai (Nishizumi Miho) nechali slyšet, že se ve hře opravdu objeví hlasové balíčky některých postav z anime. První na řadě by měla být ústřední postava Garupan, Nishizumi Miho. Brzy má začít samotné nahrávání, které by Miho mělo propůjčit na 200 hlášek. Za balíček s populární velitelkou tanku fanoušci nebudou muset platit, k dispozici bude zdarma. Na scénu by se časem měli dostat i další postavy z anime, bohužel zatím není známo konkrétní datum, kdy se tak stane.

Mimoto se nedávno na oficiálním serveru WoT určeném pro Japonsko, objevil herní manuál ve formě mangy cílený na začínající hráče. Členky tankové posádky Angler Fish Team s Miho v čele zde společně s Darjeeling a Katyushou hráče seznamují se základními principy hry. K řeči přijdou silné a slabé stránky jednotlivých tanků, mezi něž se řadí kategorie lehkých, středních, těžkých a stíhačů. Manga od Midori Hagi je volně k dipozici, nicméně celkem logicky je pouze v japonštině. Na jejím pokračování se pracuje, publikována bude opět na oficiálním webu WoT.

zdroje:   SGCafe,  SGCafe