Super Soniko SNS aplikace pro iOS

Pokud při brouzdání sociálními sítěmi postrádáte moe faktor, pak právě pro vás je určena nová mobilní aplikace od Nitroplus. Její ústřední postavou není nikdo jiný nežli vnadný maskot této společnosti, tedy Super Soniko.

Aplikace je rozdělena do dvou částí. Tu první tvoří především feed oficiálního Twitteru Soniko a výpis aktuálních tweetů s hashtagem #sonico. Dále je zde jednoduchá fotoaplikace s možností přidat si do snímku některou z vybraných ilustrací, které jsou součástí grafických motivů aplikace. Vedle tří výchozích je připravena k zakoupení pomocí mikrotransakací další šestice. Dokoupit je rovněž možno nástavbový hlasový balíček. Některé úkony v aplikaci totiž Super Soniko (resp. její seiyuu Yamamoto Ayano) komentuje.

Druhá část aplikace se zpřístupní až po propojení s Twitter/Facebook účtem uživatele, neboť slouží jako klient pro tyto sociální sítě. Po otestování rozhraní pro Twitter mohu říci, že zde neschází žádná ze základních funkcí. Naopak mne příjemně překvapily náhledy obrázků přímo ve feedu nebo vestavěný prohlížeč pro otevírání odkazů.

Aplikace je ke stažení zdarma z japonského App Store a je kompatibilní s většinou iOS zařízení.