Sci-fi komedie režiséra Cowboy Bebop

Na stránkách novinkového portálu o anime MoCa News byly zveřejněny podrobnosti o chystaném originálním anime počinu Space Dandy.  V blízké době by měla být zveřejněna i upoutávka.

Hlavní postavou je lovec mimozemšťanů a největší švihák ve vesmíru Dandy. Společně s robotem QT a tupým kočkoidním mimozemšťanem Mew zkoumají vesmír a hledají nové vesmírné rasy. Na návrhy hlavních, ale i vedlejších postav se můžete podívat dole v galerii.

Režisérem anime je Watanabe Shin`ichirou. Ten například pracoval na takových kusech, jako je Cowboy Bebop nebo Samurai Champloo. Návrhy postav vytváří Itou Yoshiyuki, který dělal návrhy postav třeba k Soul Eater nebo Fullmetal Alchemist – Dobyvatel Shambally. Na scénáři pracuje Nobumoto Keiko, která vytvořila scénář k anime Cowboy Bebop, a taktéž je autorkou původního příběhu k anime Wolf`s Rain, ke kterému napsala i scénář. Animace probíhá ve zkušeném studiu Bones, jež vytvářelo například anime Wolf’s Rain, Soul Eater nebo Gosick.

Samotný Watanabe se nechal slyšet, že bychom „neměli toto anime brát vážně“. Bude to jeho první komedie na pozici režiséra. Nicméně vzhledem ke známým jménům v produkčním týmu se dá očekávat, že i tak bude série dosahovat vysokých kvalit. To ostatně budete moci sami posoudit v lednu 2014, kdy by se toto anime mělo začít vysílat.

UPDATE: Bylo zveřejněno nové promo:

zdroj:   ANN