Propagace AnoHana filmu je v plném proudu

O chystaném AnoHana filmu jsme již psali a rovněž jsme vás na Konatě informovali o první upoutávce. Nicméně od té doby se objevily nové informace včetně nových upoutávek, a tak je na čase vás čtenáře o nich informovat.

Na filmu pracuje stejný tým jako na anime sérii, takže se dá očekávat i obdobná kvalita. Ústřední píseň k filmu nazpívá japonská rocková skupina Galileo Galilei, která nazpívala i opening k anime sérii. Anotaci filmu si můžete přečíst v již zmiňovaných starších novinkách. Nově je ale známo, že film bude kromě převyprávění anime série obsahovat i setkání hlavních protagonistů rok po finálních událostech.

Kromě pravidelných trailerů a upoutávek probíhají i další akce k propagaci filmu. Například dopravní společnost Seibu Railways vyzdobila jeden ze svých vlaků, který projíždí stanicemi ve městě Chichibu v prefektuře Saitama, artworky z anime série. Ty jsou navíc umístěny i na každé stanici, kterou tento vlak projíždí. Kromě toho v nákupním centru AQUA CiTY ODAIBA probíhá Anohana Natsu Matsuri 2013. Největším lákadlem této akce, která probíhá až do konce září, je bezesporu socha Menmy v životní velikosti (147cm). Tu můžete společně s dříve zmiňovaným vlakem vidět dole v galerii.


zdroje:   ANN,  Crunchyroll