Sladká neko loli Ruri

Gokou Ruri z Oreimo se v poslední době bezpochyby dostává stále povedenějších zpracování. Nová figurka od renomované společnosti Kotobukiya je toho důkazem. Roztomilá tsundere v růžových šatech byla na AmiAmi v předobjednávkách vyprodána již během jediného dne. Jako inspirace pro figurku posloužila ilustrace z japonského časopisu Dengeki G’s Magazine.

Kuroneko vsadila na změnu vzhledu, zaměnila svoje charakteristické Maschera oblečení za růžové šaty doplněné o bílou košilku, punčochy a růžové boty Mary Jane na podpatku se dvěma mašlemi. Ruri se rozhodla udělat radost nejen příznivcům loli vzhledu, ale i fanouškům nekomimi. Díky tomu ji máme možnost spatřit s kočičími oušky, přičemž má ruce složené do typického kočičího gesta.

Červenající se Ruri přichází v měřítku 1/7 (22,5cm) a její vydání je naplánováno na konec prosince. K jejímu rychlému vyprodání na AmiAmi jistě přispěl i fakt, že její cena nečinila nijak závratnou sumu, a to 6 450 jenů (1 278 Kč). Pro ty, kdo si nechtějí Kuroneko nechat uniknout, mají stále možnost objednávat z J-listu, ovšem za poněkud vyšší cenu 105 dolarů (2 067 Kč).