Nadílka SAO figurek od Griffon Enterprises

Kdo pozorně sleduje naši sekci figurek, tak si jistě vzpomene, že o figurkách z loňského anime Sword Art Online jsme se zde již několikrát zmínili. Fanouškům populárního anime by mohla udělat radost zpráva, že výrobce Griffon Enterprises přichází na trh rovnou s trojicí nových SAO figurek. Konkrétně se jedná o zpracování Yuuki Asuny, Yui a Kirigayi Suguhy.

Asunu zastihneme v póze, jak klečí na zemi a smyslně si nadzvedává růžovou noční košilku. Kdo se řadí mezi její obdivovatele, ten si jistě vzpomene, že se Asuna takto spoře oděná v anime skutečně objevila. Oranžovovlasou krásku v měřítku 1/8 (14,5 cm) lze předobjednat na AmiAmi za 7220 jenů (1 440 Kč), samotného vydání se dočká koncem příštího měsíce.

Usměvavá Yui na sebe vzala podobu víly z ALfheim Online a vznáší se nad kruhovým podstavcem, ke kterému je upevněna modrým držákem. Na sobě má světle růžové šaty a rozevláté vlasy jí zdobí modrý květ. Její měřítko je sice 1/1, ale i tak zůstává Yui relativně maličká. Se svými 15,5 cm by se vám, stejně jako Kiritovi, bez problému schovala do náprsní kapsy. Také Yui se dočkáme na konci srpna a její cena je oproti zmíněné Asuně vyšší o pouhých 500 jenů (1 540 Kč, AmiAmi).

Jako poslední se nám představuje Kiritova sestrička Suguha v podobě svého avatara z ALO, kde vystupuje pod jménem Leafa. Jako sylphská bojovnice je oblečena převážně do zelené barvy a oproti jejímu civilnímu vzhledu nejvíce kontrastují dlouhé blond vlasy. Na sobě má obvyklé šaty s korzetem a v pravé ruce svůj scimitar. Vítězkyni naší imouto ankety si můžete objednat z AmiAmi za stejnou cenu jako Yui, pouze s tím rozdílem, že se jí dočkáte o měsíc později, tedy koncem září.

zdroje:   Neko Magic,  MFC