Upoutávka na druhou řadu High School DxD

Je tomu již tři čtvrtě roku, co se u nás objevil článek oznamující novou řadu High School DxD. Od té doby bylo pochopitelně ohlášeno mnoho dalších informací, kdy pro fanoušky určitě nejdůležitější je fakt, že se ví i datum začátku vysílání této nové série. Premiéra byla stanovena na letošní letní sezónu, přesněji 7. červenec. Nová série dostala jednoduchý podnázev „New“ a v japonských televizích se již objevila reklama, kterou můžete zhlédnout pod článkem. Přesný počet epizod zatím nebyl oznámen, ale dá se očekávat, že série nebude mít více než dvanáct dílů.

Pozitivní informací pro fanoušky série, kterých podle jedné z našich sezónních anket bylo i v naší komunitě značné množství, je skutečnost, že druhou řadu tvořili tvůrci první řady. Na své místo se tak vrátil režisér Yanagisawa Tetsuya (Kannazuki no Miko), scénárista Yoshioka Takao (Elfen Lied) i designér Gotou Junji (School Days) a animace opět vznikne u studia TNK (School Days). Stejně tak se nezměnilo ani seiyuu obsazení postav. Dva nové přírůstky do harému hlavního hrdiny namluví Uchida Maaya a Taneda Risa.

Infobox
High School DxD je původně série novel autora Ishibumiho Ichieie a ilustrátora Miyama-zera, kterou publikuje nakladatelství Fujimi Shobo. Svou pouť odstartovala v časopise Dragon Magazine v září roku 2008 a první novela se dostala do japonských obchodů v témže měsíci. Do dnešního dne stačila vydat celkem 14 knížek, z nichž poslední vyšla 19. ledna roku 2013.

zdroj:   ANN