Oznámena anime adaptace novely NouCome

V poslední době se velmi rozmáhá trend dávat titulům dlouhé názvy. Dalším z takových případů je light novela Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Lovecome o Zenryoku de Jama Shiteiru (volně přeloženo: Moje vnitřní síla zcela ničí možnost mojí školní romantické komedie), jejíž anime adaptace byla oznámena v srpnovém vydání časopisu Shonen Ace společnosti Kadokawa Shoten. Anime by mělo začít vycházet někdy na podzim tohoto roku.

Ústřední postavou příběhu je středoškolák Kanade Amakusa. Ten se nikdy nemůže stát součástí středoškolského romantického komediálního příběhu, protože má opravdu zvláštní schopnost – v mysli se mu zničehonic objevuje možnost vybrat si ze dvou různých událostí, které mohou nastat. Vybraná varianta se poté stává realitou. Problémem je, že většinou oba tyto scénáře jsou ponižující a mají neblahý dopad. Pokud si žádnou možnost nevybere, čeká ho nesnesitelná bolest hlavy.

Jednou se tato zvláštní schopnost projeví, když Amakusa dostane na výběr ze dvou událostí – buď před něj spadne nádherná dívka, nebo na něj spadne podivně vypadající žena středního věku. Vybere si samozřejmě první možnost a vzápětí před něj spadne překrásná blondýnka se jménem Chocolate.

Režii má na starosti Inagaki Takayuki (Sunabouzu, Rosario to Vampire) a svůj scénáristický debut si zde odbyde Kanasugi Hiroko. Převodu charakterů z light novely do anime se ujal Saita Hiroyuki (podílel se na animaci v Shinryaku! Ika Musume, Arakawa Under the Bridge). Samotná animace probíhá ve studiu Diomedea (Arakawa Under the Bridge, Nogizaka Haruka no Himitsu).

zdroje:   ANN,  CrunchyRoll