Nový spot na Danganronpu

Danganronpa jakožto jeden ze zajímavých titulů letošní letní sezóny se znovu hlásí o slovo. Televize MBS minulý čtvrtek odvysílala nový krátký spot, který ukazuje několik nových záběrů z tohoto nadcházejícího anime a který svým hlasem doprovází Ooyama Nobuyo (jinak známá jako hlas populárního Doraemona), jež namluví černobílého medvídka Monokumu. Samotný spot zároveň ukazuje, že si seriál ve velké míře zachová stylizaci původní hry. A to nejen růžovou barvou krve (která původní hru uchránila před nejtvrdším možným ratingovým ohodnocením), ale i zrádným stylem vyprávění, díky němuž hráč či divák nikdy nemůže plně věřit tomu, co právě viděl. Můžeme tak doufat, že se nevyzpytatelnost děje původní hry přenese i do výsledného seriálu.

Sever moca zároveň zveřejnil vizuální návrhy první poloviny postav, která se v seriálu objeví. Pomineme-li Ooyamu, skrze postavy na nás promluví hlasy takových hvězd jako jsou Ogata Megumi, Ishida Akira, Sakurai Takahiro či Hikasa Youko a dalších. Tyto návrhy si můžete prohlédnout dole v galerii.

Samotné anime, ve kterém se jednotlivé postavy oplývající nejrůznějšími talenty budou snažit o spáchání dokonalé vraždy a únik z šílené školy vedené černobílým méďou, si svou premiéru odbude na speciální akci 23. června. Klasické televizní vysílání započne od 5. července a seriál poběží v televizním bloku „Animeism“ stanice MBS. Spot si můžete pustit níže.