Nová Saber Alter od Alteru

Saber, tedy jedna z hlavních postav Fate série studia Type-Moon, se nám představuje ve své Alter verzi z vizuální novely Fate/Hollow Ataraxia. Její zpracování si opět vzala na starost příhodně se jmenující společnost Alter.

Saber si pro tentokrát dala pauzu od honu za Svatým grálem a užívá si odpočinku. Při té příležitosti odložila svoji černou zbroj a vsadila na přeci jen uvolněnější styl. Tím se staly elegantní černé plavky s volánem a velká mašle stejné barvy ve vlasech. Plavky jí sedí vskutku dokonale a bystrému oku neujde, že se pod nimi krásně rýsuje její pupík. A aby těch letních radovánek nebylo málo, tak si Saber chystá pochutnat na modrém nanuku.

Nejedná se však o první zpracování Saber Alter v plavkách. S jedním velice podobným vloni přišla manufaktura Wave ve své notoricky známé sérii Beach Queens. Podobnost mezi oběma figurkami tu sice bezesporu je, ovšem v celkové úrovni zpracování, stejně jako v detailech, se levnější verze od Wave nemůže novému výtvoru Alteru v žádném případě rovnat.

Kdo se pro pořízení sexy Saber v měřítku 1/6 (13 cm) rozhodne, ten si pomalu může přichystat vcelku rozumnou částku 6 200 jenů (1 239 Kč, AmiAmi). Svého vydání se žlutooká kráska dočká během pozdního srpna.

zdroje:   Neko Magic,  MFC