Loli Sports Stealth Adventure aneb Ro-Kyu-Bu! na PSP

V březnu bylo oznámeno, že light novela Ro-Kyu-Bu! Himitsu no Otoshimono autora Aoyamy Sagua a ilustrátorů Tinkle dostane vedle druhé série anime adaptace také hru pro PlayStation Portable. Ta se jmenuje Loli Sports Stealth Adventure, její seiyuu obsazení je stejné jako v anime a na vývoj dohlížel sám autor novely. Hráč se zhostí role basketbalového kouče Hasegawy Subara a na přípravném letním kempu se bude snažit dostat své loli svěřenkyně do co nejlepší formy pro blížící se podzimní turnaj.

Červencové číslo měsíčníku Dengeki G’s Magazine přineslo vedle obsáhlého preview této hry také informaci, že součástí limitované edice Loli Sports Stealth Adventure bude také OVA Tomoka no Ichigo Sunday. Trailer hry i zmíněného OVA naleznete níže, stejně jako gameplay video, ve kterém Subaru v noci prohledává dívčí pokoj.

Kadokawa Games hru vydá již 20. června a k dispozici bude ve třech edicích. V limitované edici za 10 290 jenů, v obyčejné za 6 090 a ke stažení z japonského PlayStation Store za 5 040 jenů.