Amadeus ze série Twilight Figure

Mladá společnost Lechery se v září chystá vydat originální postavu Amadeus ze série Twilight Figure. Již podle úvodního obrázku je celkem jasné, že zde nebude řeč o vídeňském hudebním virtuosovi, ale o rozkošné maidce s kočičími oušky a ocáskem. Jediné pojítko tak mezi nimi tvoří černé piano, na kterém si Amadeus udělala pohodlí.

Neko maidka s pravou rukou u tváře působí plachým dojmem, ale ani trochu se nečervená. Oblékla se do sporého vršku, černobílé sukně, bílých nadkolenek a na několika místech, včetně ocásku, ji zdobí žlutá mašle. Vršek se dá společně se sukní dle uvážení odebrat, díky čemuž Amadeus přijde o cokoliv, co by zakrývalo její ňadra. Kromě tohoto lechtivého faktu si pozornost zaslouží černé piáno, na kterém si maidka hoví. Zpracování jak samotného piána, tak i metronomu je vskutku povedené a výsledný dojem je opravdu zdařilý. Figurka nemá žádný viditelný podstavec kromě knížek, na nichž spočívá nožka roztomilé služebné.

Otázkou zůstává, kdy (nebo zdali vůbec) se figurka objeví i ve své původní variantě. Ta byla oznámena již v loňském roce a nalezneme u ní hned několik podstatných rozdílů. Amadeus má v tomto podání modré vlasy a do stejné barvy je sladěno i její oblečení. Mašličky na nadkolenkách jsou oproti žlutým růžové a na pianu místo metronomu spočívají kulaté zlaté hodiny. Navíc existují fotografie obou verzí Amadea, na kterých má piano místo černé barvy bílou. Pravděpodobně si ještě budeme muset chvíli počkat, než se objeví podrobnější informace týkající se vydání původní varianty či verze s bílým piánem.

S jistotou ale můžeme říct, že si novou verzi svůdného Amadea v měřítku 1/6 lze předobjednat na AmiAmi, a to za rovných 12 500 jenů (2 554 Kč).

zdroje:   Neko Magic,  MFC,  MFC