Kurosawa žije -zawa zawa-

Nakladatelství Shogakukan oznámilo, že Fukumoto Nobuyuki kreslí pokračování své mangy z roku 2003 Saikyou Densetsu Kurosawa (ve volném překladu „Nejsilnější chlap Kurosawa“), a to k příležitosti 40. výročí časopisu Big Comic Original (Gaku – Mina no Yama, Pluto, Haguregumo).  Číslo s první kapitolou se na pulty obchodů dostane 20. května. Zdánlivá definitivnost zakončení původní série tedy vzala za své.

Dále stránky letošního 23. čísla týdeníku Young Magazine (BioMega, Green Blood, Initial D) od nakladatelství Kodansha oznámily Fukumotův návrat ke čtvrtému zářezu do série o nenapravitelném hazardérovi Kaijim. Zatím poslední pokračování nazvané Tobaku Datenroku Kaiji: Kazuya-hen začalo vycházet v roce 2009, ovšem během minulého roku si dal autor přestávku. Nová kapitola by se měla objevit v 27. čísle týdeníku, které vyjde přibližně v půlce června.

Aby dobrých zpráv nebylo zase příliš, rozhodl se Fukumoto pro změnu jednu ze svých sérií ukončit. Konkrétně Tobaku Haouden Rei: Gyanki-hen, který vychází v Shuukan Shounen Magazine (Ashita no Joe, Daiya no A, Gamaran) a vypráví o snaze Ukaie Zera využívat svého hazardérského nadání pro dobrou věc. Devátý a poslední svazek vychází 17. května, ovšem již nyní se bouřlivě spekuluje, zdali později autor nenaváže tam, kde nyní skončil, a nakreslí i třetí sérii Zerových osudů.