Konatino chapadlo aneb Konata pro dospělé

Čas od času jste na Koně mohli narazit na články označené například tagem lehce 18+. Ten jsme používali pro novinky poněkud lechtivějšího charakteru, u kterých jsme dospěli k názoru, že by byla škoda je nesepsat. Museli jsme přitom však brát v úvahu i ty z našich čtenářů, kteří plnoletosti ještě nedosáhli, a s nimi související platnou legislativu. Proto jsme v těchto článcích používali výhradně cenzurované obrázky a vůbec se snažili držet tak nějak zkrátka. Některé z nich dokonce ani nevyšly, neboť se nacházely již za hranicí toho, kam jsme se odvažovali zajít.

Proto jsme začali uvažovat o vytvoření samostatné kategorie pro dospělé čtenáře, jež by byla od hlavního webu oddělená a dostupná pouze po odsouhlasení prohlášení o plnoletosti. My si v ní tak nebudeme muset brát zbytečné servítky a nebudeme se muset strachovat, že si pro nás přijedou černé dodávky. V těchto úvahách nás navíc podpořila nedávná anketa, v níž se drtivá většina hlasujících vyjádřila pro zavedení takovéto sekce.

Dnešním dnem tedy spouštíme Konatino chapadlo, jak jsme se tuto část Kony rozhodli pojmenovat. Odkaz na ni najdete jako obvykle v horní liště webu. Novinky se v této kategorii budou objevovat spíše podle potřeby, nicméně každý měsíc se můžete těšit na přehled aktuálních hentai anime a v plánu máme rovněž seriál článků o h-mangacích.

Jako vždy budeme rádi za všechny vaše ohlasy, přání, tipy a výtky. Vedle aktualizované grafické šablony (kterou časem nasadíme i na hlavní Konu) jede Konatino chapadlo také na nové verzi WordPressu, takže se nezdráhejte nahlásit jakýkoliv bug, na který narazíte.