Bohyně v Kami Nomi zo Shiru Sekai

Pro fanoušky znalé mangy jistě přijde jako malé překvapení, že v pořadí třetí řada anime adaptace Kami Nomi zo Shiru Sekai (o níž jsme se zmiňovali v prosinci minulého roku) představí příběhovou část, kde se kolem hlavního hrdiny Keimy začnou točit bohyně. S touto informací přišlo čtyřiadvacáté číslo časopisu Shuukan Shounen Sunday, ve kterém vychází i originální manga. Již o dva týdny dříve bylo ve stejném časopise také oznámeno, že se nová série v televizích objeví v letošní letní sezóně.

Co se týče příběhové části o bohyních, chystaná třetí řada ji pravděpodobně pouze nakousne, jelikož celý příběhový arc vydal v manze na více než 70 kapitol, kterým stále ještě předchází kolem padesáti zatím nezpracovaných kapitol. Pouze pro dokreslení situace stačí říct, že odvysílané dvě řady společně s OVA stihly zadaptovat přibližně 60 kapitol. Pokud tedy bude mít i třetí řada anime klasických 12 dílů, je možné, že se autoři uchýlí k přeskakování hrdinek, jež s pozdějším příběhem nebudou mít příliš mnoho společného.

Další informace byly ohlášeny také o OVA projektu Nakagawy Kanon, který by se měl objevit na pultech obchodů už za měsíc, 18. června. OVA dostalo název Magical Star Kanon 100% a bude se jednat o vedlejší příběh, kterak Kanon jako mahou shoujo bojuje pomocí svých písní proti nejrůznějším záporákům.