ALO Asuna

Yuuki Asuna z populárního anime Sword Art Online z loňského roku přichází jako Titania od společnosti Griffon Enterprises. Pokud nepočítáme Nendoroidy a garážové kity, tak se jedná o jedno z prvních figurkových zpracování, kde můžeme Asunu spatřit v podobě jejího avatara Titanie z virtuálního světa ALfheim Online.

V této první verzi avatara, kterého si Asuna nezvolila, ji můžeme spatřit v prostých rozevlátých šatech. Ty zdobí červená mašle a jednoduchý střih šatů odhaluje Asunino bříško. Její nevinný vzhled jistě nepotěší jen oči krále Oberona, ale i spoustu jejích fanoušků, kterých je po odvysílání anime více než dost. I přesto, že je Asuna v ALfheim vězněm, nepostrádá poloprůhledná křídla, která jsou typická pro všechny zdejší hráče.

Okouzlující Asunu v měřítku 1/8 (22 cm) a v ceně 9 990 jenů (1 972 Kč, AmiAmi) již můžete předobjednávat. Na figurku nebude třeba dlouho čekat, měla by vyjít v červenci. Na stejný měsíc je taktéž naplánováno vydání figurky Asuny coby Titanie od společnosti Sega.

zdroj:   MFC