Potvrzena druhá série Infinite Stratos

Na oficiálních stránkách a následně i Twitteru byla definitivně potvrzena druhá série anime Infinite Stratos pod prostým názvem Infinite Stratos 2. Tato pro mnohé jistě radostná zpráva přichází dva roky po odvysílání první sezóny a přináší s sebou i upoutávku, již můžete zhlédnout níže. Kromě všech hlavních postav z první řady v ní uvidíte i dvě nové postavy, které mají předlohu v light novelách stejného názvu. Datum začátku vysílání prozatím nebylo uvedeno.

Seiyuu obsazení hlavních postav z první série zůstává stejné (Uchiyama Kouki jako Orimura Ichika, Hikasa Youko jako Shinonono Houki, Yukana jako Cecilia Alcott, Hanazawa Kana jako Charlotte Dunois, Shimoda Asami jako Fan Rin`in a Inoue Marina jako Laura Bodewig), stejně tak jako většina produkčního týmu. Změn doznalo pouze místo návrháře postav, kde Horii Kumi nahradil Kurashima Tomoyasu.

Anime sleduje příběh hlavního hrdiny jménem Orimura Ichika, jenž se jako jediný muž na světě vyznačuje schopností ovládat bojová zařízení zvaná Infinite Stratos. Pro výuku boje s těmito zařízeními existuje speciální škola, na níž Ichika studuje, jinak na této škole vyučují a jsou vyučovány pouze dívky. Není tedy divu, že Ichika svou výjimečností způsobí značný poprask a i zájem něžného pohlaví.

Aktualizace: Video bylo smazáno, nyní ho naleznete na tomto odkazu.