Polonahá Kuroyukihime od Max Factory

Společnost Max Factory nám představuje novou figurku, kterou je Kuroyukihime ze sci-fi anime Accel World.

Set obsahuje Kuroyukihime a jejího avatara, známého jako Black Lotus. Figurka Kuroyukihime není v podstavci s avatarem usazena napevno, ale díky vyměnitelnému tělu, které je v setu přiloženo, ji lze vystavit odděleně.

Kuroyukihime dala sbohem většině svého oblečení. Ponechala si pouze jednoduché bílé kalhotky, které po bližším prozkoumání vypadají, jako by stejně měly každou chvíli sklouznout ještě níž. Za to, že toho není vidět mnohem víc, vděčí Kuroyukihime i vlasům, které ji příhodně zakrývají ňadra. Kuroyukihime se nečervená, z čehož se dá usuzovat, že se pravděpodobně moc nestydí. Pokud by však přeci jenom začala, tak ji před zraky nechtěných zvědavců dokáže bez problémů ochránit její avatar. V tomto objetí si Kuroyukihime pravděpodobně vybaví ti, kdo četli šestý díl novely od Kawahary Rekiho. Právě tato ilustrace (viz poslední obrázek v galerii) posloužila jako inspirace pro novou figurku.

Koho polonahá kráska v měřítku 1/7 (18 cm) okouzlila, může si ji předobjednat. AmiAmi v tuto chvíli Kuroyukihime nabízí za 8 080 jenů (1 721 Kč). Její vydání je oznámeno na konec srpna.

zdroj:   MFC