Golden Time od autorky Toradora! dostane anime adaptaci

Na festivalu Game no Dengeki Kanshasai 2013 bylo oznámeno, že se chystá anime adaptace light novely Golden Time. Tato komediální a romantická light novela pochází od autorky Takemiyi Yuyuko, která je známá svou sérií Toradora, jejíž anime adaptace byla diváky velmi dobře přijata.

Hlavní postavou Golden Time je chlapec Tada Banri. Ten se právě odstěhoval do Tokia, aby mohl jít studovat na právnickou školu. Na ní se ale ztratí hned po úvodní ceromonii. Při hledání cesty narazí na dalšího čestvého studenta, Yanagisawu Mitsuoa. Když spolu poté hledají cestu, tak z ničeho nic je Mitsuo osloven překrásnou dívkou, která mu předá buket růži a odejde. Mitsuo pak Tadovi vysvětluje, že to je jeho kamarádka Kaga Kouko, která již od dětství sní o jejich společném životě a lásce.

Light novely začaly vycházet v roce 2010 a zatím poslední svazek vyšel v září minulého roku. Celkově se prodalo více než 700 tisíc kopií. Novele také od roku 2011 vychází manga obdoba v časopise Comic Dengeki Daioh. Anime by mělo začít vycházet ještě tento rok.

zdroj:   ANN