Corpse Party: Blood Drive pro PS Vita

Herní série Corpse Party se ještě letos dočká (vedle připravovaného anime) dalšího přírůstku, tentokráte však určenému pouze pro PlayStation Vita. Vlastníci již stárnoucí kapesní konzole PlayStation Portable, pro kterou byly určeny všechny tři předcházející Corpse Party tituly, tak mají kvůli zpětné nekompatibilitě her na Vitu smůlu. Hra vzejde jako obvykle ze spolupráce vývojářů Team GrisGris a herní divize společnosti 5pb.

Nejnovější díl, jenž ponese podtitul Blood Drive, bude přímo navazovat na osmou (stejnojmennou) kapitolu předchozího dílu Corpse Party: Book of Shadows. Děj se bude odehrávat již klasicky v prokleté škole Tendžin, ale také v domě rodiny Shinozaki, ve kterém žila hlavní záporná postava, holčička Sachiko, se svojí matkou Yoshie. Corpse Party: Blood Drive bude zároveň vyvrcholením a uzavřením celé této příběhové linie a hráče bude lákat na možnost získat zpět všechny přátele, jež v předchozích dílech připravily nástrahy prokleté základní školy o život.

Dá se předpokládat, že také Blood Drive se časem dočká oficiálního překladu do angličtiny od XSEED Games, jako tomu bylo u Corpse Party: Blood Covered i Book of Shadows.