BD a DVD posledního Berserkra vyjde v červnu

Japonský video distributor společnost VAP minulý pátek potvrdil, že poslední filmový Berserk z Golden Age trilogie se svého vydání na BD a DVD nosičích dočká 19. června. Film na obou nosičích vyjde ve své „R-15“ verzi. Ty budou kromě samotného filmu obsahovat také řadu audio komentářů s tvůrci a producenty filmu, pozdravné videozáběry tvůrců a hereckého obsazení z premiéry filmu, řadu trailerů a televizních spotů k filmu, 24stránkovou brožurku a kolekci promo obrázků.

Pokud vám to přijde málo, nemusíte zoufat. Pro největší fandy je připravena limitovaná edice Blu-Ray (již můžete vidět na obrázku), která bude obsahovat navíc bonusový, varováním označený disk, na kterém bude film přítomen i ve své původní nesestříhané „R-18“ variantě. Kromě toho bude k této edici přibaleno také „final premium CD“ s hudbou od skladatele Sagisua Shiroua a celá limitovaná edice se bude honosit krabičkou s ilustrací od autora mangy Miury Kentaroua.

Anglicky mluvící fanoušky může zamrzet snad jen opětovná absence jakékoliv anglické jazykové podpory a primární zacílení na japonský trh. Útěchou pro ně tak může být alespoň fakt, že online obchod Right Stuf stanovil datum vydání anglického BD a DVD vydání druhého filmu na 6. srpen.

zdroje:   ANN,  VAP