Flan-chan od Orchid Seed

Vloni se na letním Wonder Festivalu mimo jiné objevil i tento zajímavě pojatý garážový kit Flandre Scarlet. Pocházel z dílny circlu Glemo, jenž se na limitované série originálně pojatých Touhou figurek specializuje. Figurky si ovšem všimli lidé z Orchid Seed a zaujala je natolik, že se tento podstatně známější výrobce rozhodl na ni koupit práva a zařadit ji do vlastního portfolia.

Na první pohled zaujme toto zpracování svojí výškou (kolem 20 cm), přestože postava samotná příliš velká není. Na výšce jí dodává Flandřin charakteristický cop a především její hůl Lævateinn, která v tomto případě slouží jako součást podstavce. Hlavní změnou oproti klasickému vzhledu roztomilé vampírky jsou zde rozhodně křídla. Namísto těch souměrných se dvěma řadami osmi různobarevných krystalů má figurka křídla značně pokroucená, přičemž krystaly byly nahrazeny hvězdičkami a v jednom případě dokonce měsíčkem. Coby volitelný doplněk jsou k této Flan dodávány malé donuty, které lze přichytit na různé části figurky.

Imouto-sama v podání Orchid Seed bude k mání koncem října. Její oficiální cena zní 7 800 (1 600 Kč) jenů na AmiAmi je k dostání za rovných 7 000 (1 436 korun).