Zimní Wonder Festival 2013

V neděli byly na Wonfesu jako vždy představeny ty nejaktuálnější figurkové novinky pro dalšího půl roku. Akce proběhla na obvyklém místě, tedy na výstavišti Makuhari Messe v Čibě.

Pro tentokrát jsem se rozhodl, že spíše než sebe nechám hovořit samotné fotky. I po pečlivém výběru těch (z mého pohledu) nejzajímavějších jich totiž zůstalo tolik, že jsem se nakonec rozhodl pro dvoustránkovou galerii. I tak se ale opět jedná pouze o nepatrný zlomek toho, co bylo na Wonder Festivalu k vidění. Kdo chce vidět více, nechť zabrousí do zdroje tohoto článku.

Zmíním pouze figurku podmořské Hatsune Miku, kterou můžete vidět v úvodním obrázku. Jedná se o další z pomyslných zlatých hřebů, jenž na každém Wonfesu představí Good Smile Company. Uvidíme, zda tato Miku nakonec nedopadne podobně jako před rokem uvedená (a nemálo vyhypovaná) Ultimátní Madoka, které se v současnosti zbavují někteří prodejci ve výprodejích. Nejspíše nebudu jediný, koho z vystavených nefigurkových hraček zaujaly nově představené itanshy (otaku kola) včetně cyklistických dresů ve stylu vybraných anime. A závěrem se sluší dodat snad jen to, že panenka nové Sněžné Miku si v roztomilosti nijak nezadá se svou nendoroidí verzí.

Další Wonfes se bude konat koncem července a s trochou štěstí na něm bude mít Konata své redaktory.

zdroj:   アキバHOBBY