Třetí filmová Madoka je opět o něco blíž

Před necelým rokem jsme přinesli informaci, že filmy adaptující anime Mahou Shoujo Madoka Magica budou celkem tři. Zatímco první dva se již loni na podzim dočkaly svých premiér v kinech a je všeobecně známo, že opakují děj anime, třetí film je zahalen rouškou tajemství a informací o něm je velice málo.

Novou informací, kterou přinesl časopis mužské mody Smart, se zdálo být oznámení o premiéře třetí části filmové adaptace letos v létě. Tato zpráva ovšem byla vzápětí redaktory zmíněného časopisu dementována s oznámením, že šlo o redakční chybu a uvedené datum premiéry mělo být pouze vágní „2013“, což je již poměrně dlouho známo.

O třetí filmové Madoce toho tedy pořád moc známo není. Kromě podtitulu „Příběh vzpoury“ (pro připomenutí, první film nesl podtitul „Příběh začátku“ a druhý „Příběh věčnosti“) víme, že půjde o pokračování navazující tam, kde anime skončilo, což samozřejmě znamená i nový příběh. Další střípky informací naznačují, že i po dokončení třetího filmu by mohla následovat nějaká forma pokračování. A pro náročné by se našel i trailer promítaný na konci druhého filmu, který můžete zhlédnout níže.

Aktualizace 18. 4.: Dnes bylo upřesněno datum premiéry třetího filmu v kinech, a to na září letošního roku. Také se na Niconico objevil trailer identický s tím výše, pouze v lepší kvalitě, nicméně je už v tuto chvíli nedostupný. Proto jsem umožnil video zhlédnout zde.

zdroj:   ANN