Rok 2012 ve znamení svateb

Rok 2012 se poněkud vymykal v počtu uskutečněných svateb či svatebních oznámení populárních seiyuu, která přinesla i různá překvapení. Jako první oznámili svatbu seiyuu a herec Koyama Tsuyoshi (v té době 44) a anison zpěvačka Shimokawa Mikuni (v té době 31). Koyamu Tsuyoshiho můžete znát jako Kuroua z Utawarerumono, ale známější je spíše díky práci na jiných titulech než televizních anime.

V dubnu svatbu oznámila Kawaragi Shiho, známá jako jedna ze seiyuu, jež trpí tzv. brother complexem. Přestože se vdala, na její lásce ke svému mladšímu bratrovi se údajně nic nemění.

V červenci na svém Twitter účtu napsala seiyuu Kanda Akemi (v té době 33), že vstoupila do manželského stavu a její protějšek je zaměstnanec normální firmy. Kanda Akemi propůjčila svůj hlas například Asuně z Mahou Sensei Negima či Ryou z anime CLANNAD. Další pak byla Shiraishi Ryouko – známá například jako Hayate z Hayate no Gotoku – jejíž přání bylo vdát se dřív, než jí bude třicet let. To se jí nakonec opravdu povedlo, i když velice těsně, den před svými třicátými narozeninami.

V létě svatbu oznámili také seiyuu Watanabe Kumiko (47) a Tsujitani Kouji (50), seiyuu Tokunaga Ai (31), jež se provdala za člena tvůrčího týmu anime GA Geijutsuka Art Design Class, a Tsunematsu Ayumi (31), která šla odevzdat dokument potřebný k oficiální registraci manželství na úřad během noční přijímací doby a snažila se silou dostat přes zavřené dveře, jelikož si nevšimla, že má použít intercom. Nakonec jí otevřel zaměstnanec na noční službě, kterého její snažení prý velmi pobavilo.

Poněkud šokující bylo pro mnohé oznámení o svatbě Tanaky Rie (33). Skutečnost, že se vdává, sama o sobě tolik šokující nebyla, ale to za koho se vdává už ano. Yamadera Kouichi, manžel Tanaky Rie, která je považována za velmi atraktivní třicátnici s dobrou postavou, nepatří zrovna mezi ty nejatraktivnější muže, řečeno slušně, a co víc, loni již překonal padesátku a je tedy skoro o dvacet let starší. Nezbývá než doufat, že Rie bude šťastná a dlouho jim to spolu vydrží. Další, kdo oznámil, že plánuje svatbu, je malá roztomilá Kadowaki Mai (32), již můžete znát jakožto malou roztomilou Ilyasviel von Einzbern či malou roztomilou Sanyu Lytviak. Kadowaki se údajně zasnoubila s poněkud mladším mužem a tak prý jakožto mladší sestra třech starších bratrů konečně trochu pozná, jaké to je být starší sestrou.

Jako předposlední svatbu v den svých 32. narozenin oznámila Itou Shizuka, již můžete znát třeba jako Hinagiku z Hayate no Gotoku, Wilhelminu Carmel ze Shakugan no Shana či Kanzaki Kaori z To Aru Majutsu no Index. Svatba Shizuky proběhla v úzkém rodinném kruhu, ale nechyběla na ní seiyuu Nabatame Hitomi, která byla již léta považována za osobu, ke které má Shizučino srdce nejblíže. Pokud bychom počítali nejen lidi, ale i věci, Nabatame Hitomi by si pohoršila o jednu příčku a zařadila se na stupínek číslo dvě, hned za pivo. Kdo ví, jak s tím ale zamával Shizučin manžel. A kdyby měl snad někdo obavy o Shizučinu budoucnost coby seiyuu, podle ní samotné nejsou vůbec na místě.

Poslední, kdo prodal kůži na trhu, byla Yamamoto Maria, která se vdala za zaměstnance normální firmy.

zdroj:   Otasuke