První promo video k Hatsune Miku Project Diva F na PS3

Verze Projectu Diva F pro PS Vita je už nějakou dobu na světě, a tak SEGA přesunula svůj střed zájmu na další v Japonsku oblíbenou konzoli, PlayStation 3. A právě verze pro něj bude obsahovat i několik novinek. Mezi ně patří třeba šest nových písní, kterými jsou například Tell Your World od livetune, Sweet Devil od HachioujiP, Senbonzakura od KurousaP nebo Odds & Ends od supercell. Miku samotná ale rovněž nezůstane opomenuta, dostane totiž 13 zcela nových oblečků, z nichž tři si můžete prohlédnout pod článkem.

A teď k videu. To nám prozrazuje několik věcí, týkajících se samotného herního mechanismu. Výraznou změnou je způsob vypořádávání se s „hvězdičkami“. Zatímco ve verzi pro PS Vita je bylo třeba pomocí dotykového displeje setřít, PS3 se o ně postará analogovými páčkami. Novinkou také bude mód, kdy se budete moci Miku kochat ze všech možných i nemožných úhlů, zatímco ona bude vystupovat. Za zmínku pak ještě stojí fakt, že verze pro PS3 a PS Vita budou propojitelné.

Project Diva F pro PS3 bude uveden na pulty obchodů, ať už těch kamenných nebo internetových, 7. března příštího roku. Někteří japonští prodejci dokonce obdaří ty, jež si hru předobjednali, jedinečnými gumovými páskami, laděnými do stylu Miku.

Lidé ze SEGY ale nazapomínají na nikoho a pro majitele PS Vita nachystali pro Divu F DLC s názvem Minna to Issho (= Všichni společně). Už název samotný je dosti výstižný, neboť DLC přináší například Miku tančící po boku koček (nebo kočičáků?) Kuro a Toro na píseň Po Pi Po. Miku si dokonce jejich masky bude moci i nasadit. Tento stažitelný obsah je již k dostání skrze PlayStation Network.

První promo video k Hatsune Miku Project Diva F na PS3

Video s ukázkami z DLC Minna to Issho pro PS Vita

A ještě ony tři zmíněné oblečky:

zdroje:   ANN,  Moetron,  ANN