Duo sexy králíčků z Academy City

Po nějaké době se na Konatu plnohodnotně vrací články o figurkách. Kromě již zažitých reportů z výstav se budeme snažit více si všímat jednotlivých nových figurek a časem se snad znovu propracujeme k našim týdenním přehledům. A jako první v řadě zde máme dva zbrusu nové přírůstky do žádané rodiny žhavých králíčků od FREEingu v distribuci Good Smile Company.

Pro tuto sérii (čítající již 19 kousků) jsou charakteristické dva prvky: roztomilý králičí obleček a měřítko 1/4. Jinak tomu není ani u nově představené Shirai Kuroko a Misaky Mikoto z anime To Aru Kagaku no Railgun. Vzhled obou figurek volně vychází z této ilustrace použité v Bunny Girl kalendáři pro rok 2011 z časopisu Nyantype. Obě studentky prestižní školy Tokiwadai mají na sobě králičí kostýmky se vším všudy, včetně obligátních síťovaných punčoch, které jsou dle vyjádření GSC vyrobeny ze skutečné tkaniny. Na rozdíl od většiny figurek z této série má Kuroko i Mikoto punčochy samodržící a s podvazky, což jim ještě přidává na svůdnosti. Kuroko navíc dostala do vínku vyměnitelný obličej, a tak kromě toho obvyklého může nasadit i svůj lascivní „onee-sama~“ výraz.

Zatímco sexy králíčka Kuroko je již možno předobjednávat, na Mikoto si bude třeba ještě chvíli počkat. Nebyla totiž ještě oficiálně představena, což je také důvod nedostatku promo fotografií této figurky. Cena se však dá očekávat stejná jako u Kuroko, jež je na AmiAmi k mání za 14 250 jenů (necelých 3 400 Kč). Zájemci ovšem budou muset vydržet až do pozdního května následujícího roku, kdy se figurka dostane do prodeje.

EDIT: Přidány fotky figurky Mikoto. Cena zůstává prakticky stejná jako u Kuroko, vydání je naplánováno na červen 2013.