Nové promo k One Piece Film Z

V nedávné době se objevilo mnoho informací a videí k novému One Piece filmu, který nese název Film Z a vyjde již 12. prosince. Je to v pořadí dvanáctý One Piece film a vychází k příležitosti patnáctého výročí One Piece – 24. prosince 1997 totiž vyšel první díl mangy.

One Piece Film Z je z řady filmů první, který se bude odehrávat ve 2. polovině oceánu Grand Line, v části zvané New World. Zde by měl Luffy se svojí posádkou narazit na „zatím nejsilnějšího soupeře“. Celkově se dá očekávat velká kvalita filmu, protože stejně jako u 10. filmu (One Piece: Strong World) i zde se na produkci podílí Oda Eiichirou. V novém filmu vytvoří mariňackého kapitána Z, který bude hlavním záporákem.

Zajímavostí je, že na ústředním hudebním motivu se podílí kanadská poprocková zpěvačka Avril Lavigne. Ta je podle časopisu Shonen Jump fanynkou One Piece a naopak i Oda Eiichirou je fanouškem její tvorby. Půjde o covery „How You Remind Me“ od Nickelback a „Bad Reputation“ od Joany Jetty. Pro představu zde přikládám její již zmiňovaný cover Bad Reputation. Nicméně speciálně pro film skladbu nahraje znovu, takže je možné, že ve filmu bude znít trošku jinak.

1. televizní upoutávka

http://www.youtube.com/watch?v=O1hzSBWvha0&fs=1&feature=oembed&wmode=opaque

2. televizní upoutávka

1. trailer

2. trailer

http://www.youtube.com/watch?v=pdZEy78_x5c&fs=1&feature=oembed&wmode=opaque

zdroje:   Crunchyroll,  ANN