Představen Nendoroid Asuny

Díky Mikatan se opět můžeme podívat na zbrusu novou figurku od Good Smile Company ještě před jejím oficiálním oznámením a zařazením do předobjednávkových nabídek obchodů. Konkrétně se jedná se o nendoroidí Asunu z anime Sword Art Online.

Asuna má na sobě svůj obvyklý stejnokroj gildy Rytířů krvavé přísahy, který svou rozmanitostí dává možnost vyniknout detailům a barvičkám tohoto Nendoroida. Pochvalu si zaslouží i zpracování zadní strany vlasů, které vévodí polohovatelný culík. U Asunina pasu samozřejmě nechybí pochva s jejím rapírem. Pomocí vyměnitelných dílů jej lze dát figurce do ruky i ve vytasené podobě, přičemž pro tuto variantu jsou k dispozici hned dva druhy čepele. Ani u tohoto Nendoroida neschází vyměnitelné výrazy obličeje. Asuna tak může mít svůj typický úsměv, šťastně se smát nebo být naopak vážná.

Předobjednávky na tuto figurku započnou 12. října, cena i datum vydání tak budu ještě chvíli záhadou. Na základě vyjádření Mikatan (a poslední fotky v galerii) bude Asuně brzy dělat společnost i nendoroidí Kirito.

zdroj:   Mikatan's Blog