Upoutávka na film Gothicmade

Hodně vody uplynulo od doby, co jsme vám zde ohlašovali, že se film Gothicmade tvůrce Nagana Mamora objeví v kinech letos na jaře. Jeho dlouho připravovaný projekt k oslavám 65. výročí založení společnosti Kadokawa se nakonec zpozdil, a proto vyšel také nyní další trailer – nedlouho před nově stanovenou premiérou, která padla na první listopad. V minutu dlouhém klipu streamovaném na Youtube kanále Kadokawy můžeme zhlédnout i finální ukázku animace, která nás bude čekat ve výsledném filmu.

Kromě Nagana, který byl tvůrcem originální myšlenky a ujal se také režie i tvorby scénáře, na filmu pracoval také designer Nakura Yasuhiro (Metropolis), jenž plnil funkci režiséra animace, a skladatel Nagaoka Seikou (Tenchi Muyou!, Kore ga Watashi no Goshujin-sama), který se postaral o hudební složku filmu. Na výslednou úroveň kresby dohlížel Ogura Hiromasa (xxxHOLiC, Furi Kuri). Dále také již byli oznámeni seiyuu, kteří propůjčí hlasy jednotlivým postavám. V hlavních rolích se můžete těšit na Kawamuru Marii a Sasakiho Nozoma.

Film je zasazen do sci-fi světa, kterému vládne Meziplanetární liga. Samotný děj se odehrává na malé kolonii nazvané Carmine, kde se setkají dva protichůdné elementy na cestě kolem planety ve formě duchovní rádkyně lidu Bellin Ajelli a prince Truhallona z militantního světa Dunajského impéria.

zdroje:   ANN,  AniDB