Na co nového od ClariS se můžeme těšit?

Tak předně je to singlové album Wake Up, které vyjde 15. srpna, a jehož stejnojmenný song posloužil do úvodní znělky letního anime Moyashimon Returns. Album je možno předobjednávat v běžné edici nebo jako limitovanou edici s bonusem v podobě DVD obsahujícího animované klipy k jednotlivým songům. K oběma edicím bude až do vyprodání zásob navíc přidáván plakát.

Zapomínat nelze ani na nedávném Wonfesu představenou dvojici nových ClariS Nendoroidů. Ti budou stejně jako jejich předchůdci prodáváni ve dvojici i se speciálním stojánkem pro upevnění obou figurek na příslušném albu, jak můžeme vidět tady. Jejich oficiální cena jest 3 500 jenů (900 korun), nicméně lze očekávat, že většina eshopů ji jako obvykle srazí podstatně níže.

Zatím nejčerstvější novinka o ClariS pochází z diskuzní části čínského vyhledávače Baidu. Tam se objevily informace, podle kterých se další singlové album v podání Clary a Alice bude jmenovat Luminous a vyjde již 10. října, přičemž i v tomto případě má být k dispozici limitovaná edice s DVD. Hudba z tohoto alba by údajně měla být použita coby ústřední sklaba pro blížící se první film Madoky. ClariS by si tak po songu Connect zopakovaly svoje hudební účinkování v tomto anime.

zdroj:   Sakura Doujin