Ultimátní Madoka se představuje

Asi si vzpomenete na perlu zimního Wonder Festivalu, kterou byl nenabarvený koncept figurky Kaname Madoky v její finální mahou shoujo podobě. V Good Smile Company si pospíšili, a tak si již můžeme prohlédnout konečnou verzi Ultimátní Madoky (oficiální název) a dokonce si ji i předobjednat.

V GSC znovu odvedli skvělou práci. Figurka je sice v poměru jen 1/8, nicméně působí mnohem robustnějším dojmem. Zásluhu na tom má fakt, že se vznáší nemalý kus nad podstavcem, zatímco se lukem, křídly, vlasy i sukní rozpíná do všech světových stran. Madoka zde vypadá přesně tak, jak si ji můžeme pamatovat z poslední epizody anime. Neschází tedy luk plápolající růžovým plamenem, magický šíp ve stejné barvě či sukně, ve které se skrývá celý vesmír. Pěkně udělaný je rovněž podstavec, jenž barevně i zpracováním plynule navazuje na onu vnitřní část sukně. Good Smile Company si poslední dobou celkem libuje v používání částečně průhledného materiálu, což je v případě této figurky znát na jejích křídlech.

Oficiální cena Ultimátní Madoky jest 14 800 jenů (bezmála 3 800 Kč). Na AmiAmi tuto částku ale jako obvykle stáhli na přijatelnějších 10 960 jenů (2 800 korun). Figurka se svého vydání dočká v pozdním listopadu.