Čtvrtá řada anime Minami-ke

Oblíbená komedie Minami-ke se po jedné řadě od animačního studia Daume a dvou řadách od studia Asread dočká i čtvrté řady. Kdo bude mít na starost animaci tentokrát není zatím známo, ale už teď víme, že čtvrtá řada Minami-ke by měla být odvysílána v zimní sezóně. O režii se postará Kawaguchi Keiichirou, který má s komediemi zkušenosti (Hayate no Gotoku!, Moetan, Mayo Chiki!). Postavy navrhne Suzuki Gou (Kiss×Sis, Mayo Chiki!, Papa no Iu Koto wo Kikinasai!) a na scénáři bude pracovat Kouno Takamitsu (Minami-ke, Ayakashi, Hen Semi, Oretachi ni Tsubasa wa Nai).

Minami-ke se točí okolo každodenního života tří sester Minami. Nejstarší Haruka chodí na vyšší střední školu a zastává doma roli spořádané matky, na kterou se její dvě mladší sestry mohou spolehnout. Kana je na nižší střední škole a díky své impulzivní povaze je doma hlavním živlem, který občas spustí nějakou tu pohromu. V neposlední řadě je tu nejmladší Chiaki, inteligentní základoškolačka, jež navzdory svému věku dokáže být velmi drzá a dokáže všelijaké situace obracet ve svůj prospěch.

Kromě nové řady se můžeme těšit také na nové OVA, které bude přibalené k desátému dílu Minami-ke mangy, jež vyjde 5. října.

zdroj:   Yaraon